Ultra Tone

 

 

 

 

Forside

 

Akryl/Gelé Negle

 

Dip Inn

 

Manicure

 

Shellac

 

Personlig SprayTan

 

Tæer & Pedicure

 

Eyelash

 

Voks

 

Vipper & Bryn

 

Ansigtsbehandling

 

Blomdahl

 

Piercinger

 

Ultra Tone

 

Makeup

 

Tilbud

 

Produkter

 

Gave & Gavekort

 

Kontakt

 

 

 

Behandlinger

 

Ultratone er specialiseret i at slanke, opstramme, løfte og forynge kroppen og ansigtet – helt uden kirurgiske indgreb. Behandlinger henvender sig til mænd og kvinder.

 

 

Pris:

 

Krop 30 min:

1 behandling 550,-

5 behandlinger 1900,-

8 behandlinger 2800,-

 

Ansigt 15 min:

1 behandling 550,-

5 behandlinger 1900,-

8 behandlinger 2800,-

 

Ved købe af 24 b. bliver du VIP og kan købe 8 b. til 2000,-

 

Ultralyd/micropenne/magicglows

 

Krop eller ansigt 10 min:

1 behandling 250,-

5 behandlinger 1000,-

8 behandlinger 1500,-

 

krop eller ansigt 20 min:

1 behandling 400,-

5 behandlinger 1800,-

8 behandlinger 2800,-

 

 

Vi behandler ved hjælp af:

 

 

  • elektronisk biostimulation, der opstrammer muskulaturen i ansigtet og på kroppen, og som slanker og reducerer centimeter.
  • ultralyd, der løsner områder med fedt, fjerner cellulitis (appelsinhud) og strækmærker, genopbygger collagen og elastin, så vævet bliver fast igen.
  • micropenne, der fjerner fine linier i ansigtet og giver en flot teint.

 

 

Behandlingerne er meget effektive og samtidig meget behagelige og udføres i lækre omgivelser mens man slapper af på en briks og lytter til rolig musik, læser eller tager en lur.

 

Ved første konsultation udarbejdes en behandlingsplan, der målrettes det kosmetiske problem med figuren eller ansigtet, der ønskes forbedret.

 

Resultaterne er ofte hurtigere end lign. behandlinger, da vi udelukkende anvender all-in-one skønhedssystemer fra Ultratone, som er verdens førende producent på området.

 

Kom ned i klinikken og hør nærmere.

Du kan se resultater allerede efter 1 behandling.

 

Kroppen

Vore behandlinger bliver sammensat alt efter, hvilke kosmetiske problemer, du ønsker løst.
Ved første konsultation sammensættes et behandlingsprogram, der tilrettelægges, så du får det optimale ud af forløbet og hurtige resultater.

 

Vi anvender elektronisk biostimulation og ultralyd til kropsbehandlinger.
Behandlingerne er meget behagelige og helt smertefrie.

 

Spar penge. Få krops- og ansigtsbehandlinger på samme tid.

 

 

Opstrammende behandlinger
Behandlingerne er målrettet de store muskelgrupper, mave, talje, baller og lår.
En opstrammende behandling svarer til mange timers workout. Du får bare ikke sved på panden, men ligger på en briks, mens de fysiosekventielle signaler gør alt arbejdet på en meget behagelig måde.

En opstrammende behandling af mave, baller og lår kan evt. kombineres med et brystløft og toning af rygmusklerne.

 

1 kg fedt optager 4 gange så meget plads

 på kroppen som 1 kg muskler.

 

Slankebehandlinger
Slankebehandlingerne er dem, du skal vælge, hvis du ønsker at komme de overflødige kilo til livs og samtidig få en fastere krop med stramme muskler.
De elektroniske signaler bliver både målrettet fedtvævet og de store, underliggende muskler.Vi anbefaler ofte at starte med en detoxbehandling, der udrenser gift- og affaldsstoffer i cellerne. De efterfølgende slankebehandlinger vil have større effekt, når væv og muskler er udrenset.

 

 


Har fedtet ophobet sig på mindre områder – f.eks. i taljen – kan den elektroniske biostimulationsbehandling bliver suppleret med ultralyd, der løsner fedtet.

 

 

  

Cellulitisbehandling
Cellulitis er adipøst væv, populært kaldet appelsinhud. Problemet kan ikke trænes væk. Gelé og cremer, der lover at fjerne problemet, har kun ringe effekt.
Vi behandler med en kombination af ultralyd, der løsner og blødgør problemet, og elektronisk biostimulation, der forbrænder det nu løsnede fedt.
Behandlingen har ved forsøg vist sig at være mere effektive til at fjerne cellulitis end endermologie behandlinger. Og så giver behandlingerne, som en ekstra sidegevinst, også faste muskler.

 

 


Detoxbehandlinger
Formålet med detox er at udrense cellerne i hud, væv og muskler. Vi ophober mange giftstoffer i organismen, når vi f.eks. drikker kaffe, ryger tobak og spiser slik. Cellerne kan derfor ikke fungere optimalt. De fysiologiske følgevirkninger er mange; fedtophobninger, cellulitis (appelsinhud), allergi, træthed, koncentrationsbesvær, akne og sår, der ikke heler. De kosmetiske følgevirkninger er bl.a. grå hud, væskefyldt væv, poser under øjnene og muskler, der er vanskelige at træne op.

 

Behandlingerne kan med fordel suppleres med andre elektroniske biostimulationsbehandlinger og ultralyd.

 


Bækkenbundsopstramning
Musklerne i bækkenbunden bliver desværre ofte overset, når der skal motioneres. Det betyder, at de bliver slappe, hvilket i værste tilfælde kan føre til inkontinens. I dag lider mere end 500.000 danske mænd og kvinder af inkontinens.


Efter en fødsel fokuseres der ofte kun på mavemusklerne, men faktisk er det mindst lige så vigtigt at få trænet bækkenbunden op igen.  Vi behandler bækkenbundsmusklerne med et specielt program, der er målrettet de specifikke muskler.

 

 

 

Ansigtet


Få et yngre udseende, fast bindevæv, flot hud og en ansigtsløftning med ikke-kirurgiske ansigtsbehandlinger.

 

Spejlet viser ikke altid den person vi er indeni. Forkert kost, rygning, for lidt søvn og aldring er nogle af de faktorer, der ændrer spejlbilledet. Og selv om vi bruger dyre cremer og gelér, er det ikke altid, at de har den ønskede effekt. Alternativet er ofte et kirurgisk ansigtsløft, der både er en meget drastisk, men også meget dyr løsning.

 

Intone clinic tilbyder foryngende ansigtsløft og ansigtsbehandlinger helt uden kirurgi. Ved hjælp af elektronisk biostimulation, micropenne og ultralyd kan vi stramme ansigtsmusklerne op, fjerne akne og give dig en smukkere hud.

 

Behandlingerne er absolut smertefrie og kan kombineres med vores kropsbehandlinger.


Biostimulation – ikke-kirurgisk ansigtsløft
Med elektroniske biostimulerende behandlinger løftes og opstrammes de fine, mimiske ansigtsmuskler under huden med helt specielle elektroniske signaler til disse fine muskler.
Musklerne bliver kortere og mere fyldige, og ansigtet får et løft.
Resultatet kan ses efter bare en enkelt behandling.


Detoxbehandling
Detoxbehandlinger af muskler, væv og hud i ansigtet foregår ved specielle biostimulationsbehandlinger, der udrenser toksiner og reducerer væskeophobninger, så huden bliver glattere og får en smukkere teint.

 


Ultralyd
80 % af muskler, væv og knogler består af collagen (et proteinstof) populært kaldet bindevæv, der er meget betegnende. Collagen er vævets byggesten. Ved at bruge ultralydens specielle frekvenser under ansigtsbehandlinger kan Intone genopbygge collagenen og elastinet i vævet. Genopbygningen af vævets struktur sker indefra, og resultaterne kan allerede ses efter få behandlinger, hvor bindevævet er blevet fastere.

 

Ultralyd fjerner også akne og rosecea.

 


Micropenne behandling
Micropenne fjerner fine linier og reducerer dybe rynker. En fin elektronisk strøm masserer huden udefra, så huden bliver i stand til at optage de gavnlige ingredienser fra gode cremer, der ellers bare lægger sig udenpå huden.


Resultatet kan ses efter bare en enkelt behandling.


Ansigtslammelser
Ultratone har gode resultater med behandling af ansigtslammelser, hvor kunderne har fået følelsen helt eller delvist igen efter gentagende behandlinger. På Southampton Hospital i England bruger man samme udstyr til behandling af patienter med ansigtslammelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hekseriet v/Mia Almskou, Snellemark 33-35, 3700  Rønne, Bornholm. Telefon : 51 94 17 47